Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ηρακλής - Βοηθήστε με μια δωρεά / Hercules - Please donate


19/3/2011 Τελικά ο σκυλάκος δεν είναι Chow Chow αλλά Καυκάσου με κομμένα αυτιά (με ψαλίδι!) Εχουμε ήδη κάποιες πληροφορίες σε ποιόν ανήκε και τον πέταξε μόλις αρρώστησε.
Οι εξετάσεις του έδειξαν αρνητικός στο καλαζάρ αλλά με υψηλή ερλιχίωση και ψώρα(που είναι άλλωστε εμφανής στο πρόσωπο του). Ο κτηνίατρος συστήνει θεραπεία, αφού τα όργανα του είναι πολύ καλά.
Τον δέχτηκαν και στην Αθήνα με τη βοήθεια του Δήμου Γέρακα για θεραπεία όμως το ταξίδι είναι ακατόρθωτο, έτσι όπως είναι τώρα. Τελικά θα φιλοξενηθεί από το Κυνοκομείο Ρόδου για να κάνει τη θεραπεία του!
Για σήμερα το βράδυ τον φιλοξενούμε σπίτι γιατί η Νικόλ έχει ήδη πολλά σκυλιά να φροντίσει. Έφαγε με απίστευτη όρεξη και ξηρά τροφή και κονσέρβα και κούνησε την ουρά του για πρώτη φορά μετά από τόσες μέρες. Εχει θέληση για ζωή! ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;

Οι εξετάσεις του κόστισαν 80 ευρώ (δεν έχουν πληρωθεί ακόμα) και θα χρειαστεί ενέσεις για την ψώρα και χάπια για την ερλιχίωση. Το Κυνοκομείο - Φιλοζωϊκή Ρόδου έχει 280 σκυλιά και δεν έχει χρήματα ακόμα από το Δήμο για τροφές. Ας μην τους επιβαρύνουμε με άλλα έξοδα, αρκεί που θα προσφέρουν χώρο για το σκυλάκο!!!

Όποιος λοιπόν επιθυμεί να κάνει μία δωρεά για τον Ηρακλή μας τον δυνατό (ή ακόμα και να τον υιοθετήσει όταν γίνει καλά) μπορεί να στείλει email στο info@strayshelp.gr ή να καλέσει το 6943639328

For English-speaking friends, who want to donate: Hercules has tick disease and skin disease, he ll be fine with treatment. Tomorrow he ll be transferred at Rhodes Animal Shelter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου